Blogger i forum raje iz Houstona!

Tuesday, March 29, 2005

Nova Sezona za FC Bosna

FC Bosna iz Houstona se sprema za novu sezonu u Southwest Soccer Indoor ligi. Ove godine momci ulaze u sezonu nesto organizovanije i spremnije. Naime tu su dresovi prije svega, a to je nesto sto je nedostajalo do sada. Znaci momci u plavom ove sezone ce biti poznati kao momci u crveno-crnim dresovima.
.
Od igraca ocekuje se ista ekipa s tim sto je definitivno odstranjen William, a upitan je i Jasmin. Od novih igraca najvjerovatnije su tu Nisvet, Sadomir i Senad. Ekipa bi trebala da izgledao ovako: Bojan M., Jose (golmani), Adnan, Costin, Adis, Bojan V., Nisvet, Gabriel, Sadomir, Senad, Peter i Jasmin(?).
I ove sezone ekipa se nalazi u M4 diviziji koja je 2 jakonosna grupa u grupi, tako da ce biti vrlo tesko. Podsjetimo da je FC Bosna imala samo jedan nerjesen rezultat te 6 poraza prosle sezone. Prva utakmica se igra u nedjelju April, 3 u 8:40. Instrukcije kako da dodjete do dvorane mozete naci ovdje: southwest soccer indoor. Bice nam potrebna podrska s tribina jer igramo protiv najbolje ekipe u grupi a to jeste Cruz Azul. Podsjetimo samo da je ta ekipa prosle sezone ubiljezila sve same pobjede

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hajmo hajmo hajmo Bosno
a bogami i Hercegovino

10:05 PM

 

Post a Comment

<< Home