Blogger i forum raje iz Houstona!

Friday, July 01, 2005

FC Bosna - Chelsea 6:3



Zasigurno do sada jedan od najbolje odigranih meceva u SWIS u zadnje 3 sezone. Oba tima su zasigurno pokazala veliki kvalitet i strpljivost u utakmici. Chealsea je usao u utakmicu sa 2 pobjede i jednim porazom dok je FC Bosna usla sa 3 pobjede i 2 poraza. Pobjeda za bilo koju ekipu znaci ostanak u borbi za prvo mjesto.

Igraci oba tima su zapoceli utakmicu vrlo oprezno, igralo se je od noge do noge a odbrana je bila na nivou. Prvi pogodak je postignut tek nakon vise od 10 minuta igre i to u korist FC Bosna. Laganom ali opreznom igrom prvo poluvrijeme je zavrseno rezultatom 3:1, a u drugom poluvremenu je bilo i 4:1 za Bosnu. Doslo je do malog pada u igri i sa 9 minuta do kraja rezultat je glasio 4:3 sto je davalo doznanja svima u sali da jos nista nije gotovo.

Sa nekih 7 minuta do kraja Nebojsa izvodi penal i postize pogodak, a sa nekih 3 minute do kraja rezultat je i 6:3 za Bosnu. Medjutim u samo finisu utakmice zbog vec ranijih prepucavanja dolazi do opste tuce na terenu koja se je srecom zavrsila bez vecih posljedica iako nekoliko igraca iz obje ekipe su dobili privremenu suspenziju.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home