Blogger i forum raje iz Houstona!

Saturday, February 18, 2006

Najava: Bosnae - Behar: Nedelja 6:00 PM

Image hosting by Photobucket

Neznam dali je uopste bilo potrebno najaviti ovu utakmicu, jer svi znaju i svi nestrpljivo cekaju ovaj spektakl, ovaj derbi, ovu famoznu utakmicu izmedju dvije Bosanske ekipe. Proslosezonski sampion u WestHoustonIndoor ekipa Bosnae, igra protiv najveceg protivnika ove sezone ekipe Behara. Behari su pokazali svoju spremnost ubjedljivo pobjedivsi ekipu Industriala u proslom kolu, ali i Bosnae je pokazala da ce i ove sezone biti spremni braniti svoju sampionsku titulu i pored toga sto su oslabljeni neigranjem Eldina. Svi znamu da tribine WestHoustonIndoora iz utakmice u utakmice su sve punije, a za ovu utakmicu se ocekuje krcata sala. Tako bi pozvao sve navijace da pokusaju doci sto ranije da obezbjede sebi mjesto.
Znaci sutra u 6:00 sati pocinje dugo ocekivani spektakl. Dali ce mladost Behara uspjeti da prevlada iskusne tehnicare Bosnae vidjecemo sutra.

Instrukcije kako doci do Westhoustonindoor mozete naci OVDJE

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Steta sto necu moci da gledam taj spektakl, tu utakmicu istorije fudbala, radi posla, ali cu vjerovatno proslaviti pobjedu Behara za koji dan. Zao mi je sto se Vedad povrijedio ustvari (prepao da igra) pa nece moci igrati. Sve u svemu puno srece Bosni u borbi za drugo mjesto !!!

CELO !

4:39 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Celo, i ti si nekad bio Bosanac, ali izgleda da nismo svi cvrstog karaktera.

12:41 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ma to su "Bosanci" na daljinski. Sad ovako sad onako. Kako im pase...nije ovo prvi put gdje su ti Bosanci na ovakav nacin "patriotizam" pokazali.

10:33 AM

 
Anonymous Anonymous said...

bosnae igracine netrebaju da se brinu zna se ko je prvak tj sampion

12:17 PM

 
Anonymous Anonymous said...

svrha nije ko ce pobjediti utakmicu. prije svega mi nismo profesijonalici nego smo tu da se druzimo jeli svi osjecamo bosnu u srcima i nebi trebali da se gladamo ko rivali. barem bosnae igraci i navijaci osjecaju tako. dobro dosli svi na utakmicu.

bosnae #9

1:08 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ovo je gore nego da igra Bosna i Srbija

1:53 PM

 

Post a Comment

<< Home