Blogger i forum raje iz Houstona!

Wednesday, September 27, 2006

Bosnae - Orange Machine 21-2



Igraci Bosnae se naprosto pregazili slabu ekipu Orange Machine, u ovom veoma interesantnom nedjeljnom mecu. Naime pola igraca Bosnae je postilo, tako da bi se negdje u sred prvog poluvremena poceli iftariti na klupi za rezervne igrace. Ovo je izazvalo veliko cudjenje navijaca i igraca protivnicke ekipe.
Treba naglasiti da su cak i postaci odigrali ovu utakmicu na nivou, a neki od njih cak i odigrali najbolju utakmicu za sada. Naime, Denis Pejdah je naprosto bombardovao protivnicki gol postigavsi cak 4 gola, od koja su 2 bila cista zicera.
Raduje nas podatak da su se u ekipu vratili Ado i Nedzad Dzozlic, jer kao sto sam vec napomenuo ekipa je trenutno desetkovana sa igrackim kadrom. Cak i Nihad Pozegija ce zbog poslovnog putovanja biti odsutan sljedece 4 utakmice.

Ekipa Bosnae se trenutno nalazi na drugom mjestu iza ekipe Reala Houstone. Oni igraju jos protiv ekipe Sud Amerikana te ekipe Milano, i realno je ocekivati barem jedan kiks za njih. Bosnae s druge s trane uz pobjedu protiv Sudamericana bi bili na prvom mjestu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home