Blogger i forum raje iz Houstona!

Thursday, October 19, 2006

Behari bez Prvog Meca



Behari jos jednom (ni)su imali srece da se pojavi protivnicka ekipa. Interesantno je da u prosloj sezoni koju su igrali u Westhoustonindoor bili liseni igranja 3-4 utakmica jer se protivnici nisu pojavili, a evo i u ovoj novoj sezone odpocelo je tako. Bez obzira na to, Behari su ubiljezili svoju prvu pobjedu a imali smo prilike i da vidimo neke od novih igraca Behara koji su odigrali trening mec izmedju sebe. U najboljoj se formi pokazao Dubravko, Zoran i Senad. Vecina od "stranih" pojacanja nisu se pokazali toliko kvalitetnim iako je jedan od "novih" pokazao izrazito visok kvalitet. Radi se o jednom igracu ekipe "Milana" koja se takmici u nedjeljnoj diviziji. Najavljen je povratak Nisveta, Armina i Rodriga u ekipu za sljedeci mec.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ma koga oni god doveli nece moci bosnae nikada pobjediti!!mogu oni sve one ekipe dobivat ali jednu nemogu nikada!!!!!BOSNAE nr1.

1:18 PM

 
Anonymous Anonymous said...

joj kako ste vi napuhani igrate nedeljom!u najlosijoj ligi!

1:27 PM

 
Blogger Sandokan said...

Nemoze se od posla igrati drugim danom a rado bi mi. I bez obzira na to i nedjeljom zna bit kvalitetnijih ekipa nego Utorkom i cetvrtkom.

2:04 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Je li to neko kaze da nedjeljom nije dobra liga?Koliko se sjecam Behari su Nedjeljom dobili po guzici...Evo jos se dimi...A bogami i mnoge druge ekipe koje su dolazile u Nedjeljnu ligu samo da skinu Sampione sa trona...Dosle i prosle kao i Behari... Pa se sad tjese i igraju u drugim ligama...Ko god sumnja u kvalitetu bujrum na teren pa da vidimo..Eno Bob stavio oglas u novine i na Internet i trazi tim da bi skinuo Bosnae...Ali nece moci ove noci...Trebaju Behari jos dosta pure da jedu da bi se mogli nositi sa Sampionima...

10:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ja mislim da bi behari trebali ime da promijene.
nekako im je pehali, nikako da procvijetaju.
ako vec hoce da nose ime nekog cvijeca ili biljke bolje bi bilo da se zovu lale.
a da im logo na dresovima bude veliko slovo L, bolje bi im pristajalo.

1:42 PM

 
Anonymous Anonymous said...

hahahaha, dobra ti ova jarane
samo me brine hoce li skontat

1:44 PM

 

Post a Comment

<< Home