Blogger i forum raje iz Houstona!

Friday, December 22, 2006

Fuad Muzurovic Novi(Stari) Selektor Fudbalske Reprezentacije



Koruptirani Fudbalski/Nogometni Savez Bosne i Hercegovine je ukazao povjerenje za posao selektora Fuadu Muzurovicu. Fuad Muzurovic je bio prvi Selektor ove reprezentacije od njenog samog priznanja u FIFA i UEFA. Iako je Muzurovic veliki strucnjak u svom poslu, treba priznati da NSBIH nije bio u stanju da dovede ni jedno od velikih stucnjackih imena na kormilo reprezentacije. Ovo u neku ruku je i dobra stvar kad se uzme obzir da vise ni navijaci, ni igrace neocekuju ikakav znacajan uspijeh dok su mafijasi predvodzeni sa Jelicem, Dominkovicem, Pasalicem i Usanovicem na vrhu Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine.

Muzuroviæ veæ obavljao tu dužnost, kao prvi selektor BiH u perodu od 1995. do 1997. godine. Za to vijeme reprezentacija BiH je odigrala 13 utakmica postigavši bilans - èetiri pobjede, osam poraza i jedan remi. Nakon toga je obavljao i funkciju direktora reprezentacije.

Šesdesetjednogodišnji Muzuroviæ je igaraèku karijeru poèeo u Jedinstvu iz Bijelog Polja, a nakon toga je uspješno branio boje FK Sarajevo. Kao trener vodio je ekipe Sarajeva, Prištine, Adanaspora, Adanademispora (Turska), El Maslija (Egipat) i Cerezo Osake (Japan).

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Svaka cast Muzurovicu, ali on je prestar i nekvalifikovan trener. On je sigurno dobra aopcija za mafijaski vrh naseg saveza.Sa njime ce lakse da manipuliraju. Sve dok ovi beskrupulozni debelokosci vode nas savez nema nikakve nade za bilo kakav uspjeh naseg drzavnog tima. Dragi boze kako je zalosno da u nasem javnom zivotu nema ama bas nikakve javne odgovornosti. Tamo nikome niti nepada na um da analizira kakva su ostvarenja i dometi naseg tima pa da onako na osnovu silnih neuspjeha moralno podnese ostavku i pomogne nasoj reprezentaciji. Ovdje nema spasa dok se vlada(MUP) ne umjise i ne pohapsi mafiju.

11:05 AM

 

Post a Comment

<< Home