Blogger i forum raje iz Houstona!

Wednesday, February 07, 2007

Ping Pong Turnir kod Nine

Photobucket - Video and Image Hosting

Ekipa Bosnaeje iskoristila slobodan vweekend ( nije se igrala utakmica) pa je provela jos jedno lijepo popodne uz druzenje, cevape i Ping Pong. Superbowl je samo bio povod da se tim sastane a glavni razlog je u stvari bio Ping Pong. Ideja je potekla od Nine koji je uz Adinu pomoc organizovao cijeli turnir. Ekipa se pocela sakupljati negdje ok 4 popodne i pocelo se sa prvim mecevima.
Vrlo je zanimljivo da su svi fudbaleri pokazali vrlo zavidan kvalitet u igranju ove igre.
Kao sto se i ocekivalo, nije bilo velikih iznenadjenja i favoriti su se plasirali u zavrsnicu gdje su se u finalnom mecu sastali Nino Pozegija i Mirso Bicakcic. Bi je to vrlo zanimljiv duel koji je Mirso B priveo kraju bez velikih poteskoca i zasluzeno uzeo titulu. Adnan kavazovic je osvojio trece mjesto. Poslije toga se nastavilo se igranjem u parove sto je donijelo vrlo lijepu igru u kojoj smo svi uzivali. Par Nino Pozegija i Jasenko Sijercic su ostali najduze na stolu. Dugo ih niko nije mogao skinuti i naposljetku su oni sami otisli sa stola pustili nove parove. Oni nedvojbeno nose titulu najboljeg para. Poslije su par Mirso Bicakcic i Denis Pejdah pokazali dobru igru kao i Reso Ismic i Adnan Kavazovic. Sve ovo skupa je propraceno sa puno cevapa koje su Nino i Lejla pripremili. Posebno su svi uzivali u lijepim somunima koje je Lejla posebno pripremila za ovu priliku.


Photobucket - Video and Image Hosting
KLIKNI NA SLIKU DA POGLEDATE SVE SLIKE SA OVOG DOGADJAJA

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

e da vam je onaj debeli hercegovac bio tu ne bi mirso b. bio prvi nego on

2:40 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Debeli Hercegovac, da znas da si nam falio. Ne samo sto bi bio sampion utenisu nego i na terenu. Nadamo se da si dobro. Cevapi su bili pravi.Nadamo se da se uskoro vidimo. Pozdrav od Bosnae.

5:37 PM

 

Post a Comment

<< Home