Blogger i forum raje iz Houstona!

Friday, March 09, 2007

FK Bosnae Pretrpila Prvi Poraz Na Terenu Nakon 9 Mjeseci



9 Punih mjeseci ni jedna ekipa na terenima WestHouston i SouthWest Indoora nisu uspjeli da savladaju Bosanski pobjednicki duh. Bosnae jeste ubiljezila poraze, ali to su bile 2 utakmice gdje se igraci Bosnae nisu moogli pojaviti na utakmice zbog obaveza. Ekipa Warriorsa je uspjela da savlada ekipu Bosnae (doduse prepolovljenu). Od Juna 2006 do Marta 2007 mozemo ubiljeziti kao pobjedonosni niz FK Bosnae.

Bosnae je ovu utakmicu odpocela bez i jednog igraca na klupi, Agnes i Islam su se ipak tu pojavili pa su poceli utakmicu u startnoj postavi. Adis, Nino i Mirso P., stizu na utakmicu nesto kasnije da pripomognu ovoj izmorenoj sestorci. Nezagrijanost igraca, te ocigledna nervoza uslijedila je greskama koje su nas kostale poraza. Iako tu nije bilo i Vede, Juse, Denisa, Mirse B., veliki hendikep, a i pad u igri je uslijedio nakon sto se je Ado povrijedio vec u prvom poluvremenu. Nekoliko puta se je vraca u igru da pripomogne, ali misic na desnoj nozi nije mogao da podnese taj teret.
Igra je bila izjadacena, a Warriorsi su dosli do konacnog rezultata od 7-6 samo 3 minute do kraja utakmice. S ovim porazom Bosnae definitivno nece moci osvojiti titulu u SouthWestu te tako prekinuli jedan niz sampionskih titula.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

pa liga je malo jaca jelde!

4:34 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Pa ima za vas ona mala liga pa se tamo pravite smpioni. Slabi ste vi meni. Nista od vas. Sad bi vas Behari ko od sale sredili

8:27 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Mogu samo sanjati.
Ova liga je ista ko i ona gore... sve deremo pred sobom, svaku smo ekipu razvalili 7-8 razlike, i ovu bi da nam nije falilo pola tima.

Dzaba je jednostavno nam nema ravnog u Houstonu.

8:57 PM

 
Anonymous Anonymous said...

kad su behari igrali vamo u malom ligi oni su imali poraz u svakoj seazoni!
BOSNAE!

1:06 PM

 

Post a Comment

<< Home