Blogger i forum raje iz Houstona!

Monday, April 16, 2007

Bosnae - Stella 6:1



Pred pocetak utakmice stvari nisu izgledale bas najbolje. Ekipa Bosnae je ovu utakmicu odigrala sa svega 2 zamjena igraca, bez golmana Islama, Nedzada, povrijedzenog Nihada, Mirse B., te odsutnih igraca. Rotacije igraca i izmjena taktike za ovu utakmicu je bila neminovna, tako da je Bosnae cijelu utakmicu odigrala sa 3 zadnja igraca da bi se Vedo, Agnes i Safa rotirali naprijed. Ova taktika je urodila plodom na najbolji nacin moguce, napadi "Stelle" su se zavrsavali bezopasni po gol Bosnae, a brzi kontra-napadi bijelih su zavrsavali pogotkom. Denis je na golu odlicno odradio svoj dio zadatka a citiram rijeci prvog golmana tima Islama: "Branit' ces ti meni malo vise sad Denise."

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ovo je ocjena jednog od suigraca.Denis po mojoj slobodnoj procijeninajbolji igrac na terenu uz velike zasluge libera u ekipi Adisa.Navala uobicajno prodorna i ubojita.Klupa sa strucnim rukovodstvom panicna sto znaci da sa ovakvim nastupom nije dobro za predstojeci turnir u Atlanti.Svaka cast jos jednom cijeloj ekipi koja je ovaj gem odigrala bez ijedne greske.

9:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Adis je stvarno odigrao super kao i Denis. Ova ekipa ne treba nikakvu strucnu rukovodstvo.Ionako svako radi sta hoce.A ovi sa klupe svakako nista i znaju o fudbalu samo vicu.

8:49 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Jel to vi mene stvarno hvalite, ili mi hocete da kazete da od sad treba da igram zadnjeg? Hahah
Dobro je bilo.

Adis Kostakurta

8:02 AM

 
Anonymous Anonymous said...


ZA BOSNA

7:13 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Adise ba pusti ba ove suplje komentare nego samo tako nastavi... imas punnnoooo pozdrava iz Visokog

1:40 PM

 

Post a Comment

<< Home