Blogger i forum raje iz Houstona!

Sunday, June 03, 2007

FC Bosnae: Najava Nove Sezone. Bosnae - Knust danas u 6:00 PM



FC Bosnae ulazi u novu sezonu. I u ovu naravno ulazimo kao najveci favoriti za osvajanje titule, jer ipak ako me moja racunica nevara Bosnae je osvojila 5 titula od zadnjih 6 sezona u WestHoustonIndoor.
U ovu sezonu ulazimo izuzetno spremni, prije svega Nihad je sanirao svoju povredu stopala, Eldin je ponovo na terenu, i polako se vraca u svoju superiornu formu, a novih povreda za sada nema. Ipak ni u jednu utakmicu netreba ulaziti sa opustanjem, ove sezone liga broji 11 timova, od kojih ima i mnogih novih cije kvalitete neznamo. Raspored za Bosnae u pocetku sezone je veoma tezak. U prvom kolu (tj. danas) igramo protiv kvalitetne ekipe Knust SBO. Sjetimo se samo proslog meca protiv njih gdje smo pobjedu osvojili u posljednjim sekundama utakmice. A u drugom kolu igramo protiv ekipe Machester Uniteda, protiv kojih nismo jos prilike imali da igramo, ali po njihovim rezultatima znamo da se radi o izvanrednoj ekipi.

Zato pozivamo sve navijace da danas u 6:00 pm dodju i bodre ekipu Bosnae. Ovo ce biti jedinstvena prilika i da vidite momke u novim zutim dresovima (za one koji nisu bili u Atlanti), ali i da prisustvujete jednoj vjerujem dobroj utakmici protiv dobrog protivnika.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hajmo bosno!

11:20 AM

 
Anonymous Anonymous said...

hoce li emir igrat?

12:00 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Emir nece igrati

1:09 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Igrat ce Emir kad je u Houstonu, ali nema ga za ovu utakmicu.

2:37 PM

 
Anonymous Anonymous said...

sest od sedam sezona!

9:14 PM

 
Anonymous Anonymous said...

steta sto nemoze igrati

4:28 PM

 

Post a Comment

<< Home